Undrar egentligen hur smart det är att gå på diet och jobba natt?

Jag sitter och skakar i hästskon. Har förutom det också huvudvärk och skulle kunna döda för lite socker. Men antar att det här är så som det ska vara. Men diet i kombination med nattarbete är nog inte det bästa, mår som sagt ganska dåligt. Men det är bara att fortsätta bita ihop för det är ju någonstans värt det (jag vet att jag inte behöver gå ner i vikt.. men) för på fyra dagar har jag tappat 3 kg det är ju helt otroligt.
Dessutom så går ju av om 7 timmar och är ledig tills på söndag..


Vikt: -3
Ketoner: ?
Lunch: Chili con carne
Middag: Kaffe
Mellanmål: Yoghurt och ägg.

Gud vilket dystert inlägg, inte det minsta humoristiskt.

Robinson 2010?

Det är min första natt på nästan två månader. Det gick hyfsat bra att sova idag men shit vilken dålig timing att börja med atkins! Gunilla hade med sig godis och en patient bjöd på smörgåstårta, jag gillar förvisso inte det sistnämnda men gud så gott det skulle ha varit med lite godis! Men nej, man får nöja sig med lite lättyoghurt.

Mina kollegor fattar inte riktigt varför jag gör det här:

Gunilla: Men varför gör du det? Du behöver ju inte gå ner i vikt.
Anna: Nej det är inte därför, det är ju en otrolig utmaning.
Gunilla: Anmäl dig till robinson istället..
Anna: Haha, kanske det men jag vill se om jag fixar det här.
Tobias: Ditt jävla mongo.

Vikt: -2
Ketoner: ?
Frukost: Svart kaffe
Lunch: Chili con carne m. Rukkola
Middag: Grönsallad m. räkor
Mellanmål: Lätt yoghurt


Nej nu ska jag återgå till att stirra på de andra när de äter godis..

Varför man inte vill vara singel

Jag har kommit på två nya negativa sidor med att vara singel:

  1. Man måste bära hem sina tunga matkassar själv. Det spelar ingen roll hur mycket man tittar på han i kassan med ledsna hundögon.
  2. Sladdarna ligger i en hög på golvet. Kanske inte är så hos andra, men hos mig. Men jag har helt enkelt inte lust att lägga en söndagseftermiddag åt att dra sladdar längs väggen, har hört att det är många män som tycker sånt är kul?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Atkins uppföljning:
Idag gick det ganska bra. Känner mig ständigt hugrig men kroppen har ju inte vant sig än. Det var även lite småbittert under matrasten på jobbet. Johanna hade med sig pizza och mackor, jag satt med min tomatsoppa och längtade efter en ostmacka.

Isberg äter macka, dricker varm choklad och avnjuter ett uppslag i svensk damtidning.
Min taniga tomatsoppa står och väntar på mig.

Vikt: -2 (?!)
Ketoner: 0
Frukost: Svart kaffe
Lunch: Chili con carne med rukkolasallad
Middag: Tomatsoppa
Mellanmål: Fil, yoghurt

Atkins

Jo, det är precis som det låter. Jag ska testa atkins.
Jag träffade en tjej här om dagen som vägde 48 kg tack vare en "low carb" diet. Det fick mig såklart att tänka till så nu ska jag göra ett experiment kan man säga. Se hur mycket jag kan gå ner genom att följa Atkins metod.


Atkins bygger på att äta mycket få kolhydrater, så bort med pasta, potatis, bröd, socker, frukt och ris. Istället ska man äta mycket av protein och fet, så gärna kött, skaldjur, fisk, grönsaker, mjölkprodukter och ägg.

De första två veckorna (som jag ska testa) kallas för Introduktionsfansen, då får man bara hålla sig till att äta 20-30 g kolhydrater per dag, ca 50% av dessa måste dessutom komma ifrån grönsaker. Målet är att hamna i ketos. Alkohol och koffein måste minskas eller helst totalt uppehållas. Eftersom att kroppen inte får i sig alla vitaminer i det här stadiet så bör man även ta multivitamintabletter.
Om allt går bra och om jag skulle gilla maten kanske jag fortsätter med de andra faserna. Annars återgår jag till att äta kolhydrater, har redan tänkt att jag var sugen på sushi säkert fem gånger idag.

Dag 1:

Förvirringen är total när jag springer runt i 70-huset och letar efter en matlåda som innehåller dåligt med kolhydrater, det finns knappt kan jag tala om. Tillsist fick det bli kyckling, salasås och sallad.
Efter jobbet gick jag till ICA för att handla, för 700kr köpte jag en j*vla massa grönsaker och kött. Tror aldrig att jag har gjort något liknande. Glömde såklart multivitamintabletterna, får försöka komma ihåg att handla det innan jobbet imorgon.

Fyllde upp botten med grönsaker


Vikt: Vi säger 0 som utgångsvärde
B-Ketoner: 0
Frukost: Juice, Kaffe, Fil
Lunch: Kyckling och Grönsallad
Mellanmål: 33cl Cola
Middag: Lättostkaka




Fick tillbaka min cykel idag :) Kunde inte sluta flina när jag cyklade till ICA.

Lever jag?

Har varit på jobbet i tre timmar nu men fattar knappt att jag lever.
Var ute igår men det är inte därför jag är så trött. Pratade i telefonen i nästan fyra timmar med Daniel, och somnade alltså inte förens halv sju. Madness!

Är alltså stört trött, ögonen hålls öppna tack vara en mycket hög konsumtion kaffe och jag är tacksam över att det är lugnt på avdelningen och att Catrin är så duktig och håller koll.
Det känns också bra att mina kollegor är snälla och säger att jag ser pigg ut även fast jag är ett vrak. ♥

Vraket själv försöker överleva promenaden till jobbet.


Gårdagen bjöd på lite roligheter som vanligt.
Förfest hos Shabbi och därefter sedvanlig utgång på Saluhallen.
Min blogg kom på tal flera gånger under kvällen. Och är det något jag har lärt mig så är det ju att man alltid får äta upp det man säger eller gör.

En tydlig favorit var:
"Så du kör bara bortamatcher"
När mina vänner sa det var det ganska roligt. Men av okända var det enbart lite creepy alternativt en väldigt lam raggningsreplik.

När jag stod i baren med en nybeställd drink i handen kom en okänd kille fram till mig:
Okänd kille: "Du är som Uppsalas Blondinbella"
Anna: "Ursäkta? Jag skulle hälla den här drinken i ansiktet på dig men du är nog inte värd det"
Såhär i efterhand kom jag på att det kanske inte alls var menat som en förolämpning och att jag mer är Uppsalas bitch, eller? Nej jag vet inte. För visst är det en förolämpning?!

Accy, Shabbi, Amanda, Petra och Martin


Folk på bryggan en fredagskväll


Ska nu försöka att tona ner mig lite och kanske bara vara hemma följande vecka. Ska arbeta galet mycket och måste även ställa om mig inför första nattpassen på nästan två månader!


Wii! Imorgon får jag min cykel tillbaka ♥

Huvudstaden!

Idag var jag på besök i huvudstaden med Johanna och Lois.
Planen var sushi lunch och shopping, men på sju timmar han vi även klämma in en rejäl promenad, middag och fika.
Jag lyckades inte så bra med shoppinglyckan, kom enbart hem med 3 baslinnen, ett armband, ett nagelack och en hår/glans-spray.

Johanna & Lois på väntar på tuben ;)
  Johanna & Lois väntar på tuben

Lois bakom sushi skylt.
    Lois hamnade lite bakom

             Jag i ett försök till lite vintage shopping

Johanna testar kläder
Johanna testar lite kläder

vy, sthlm
Lite Stockholm

Det jag fick med mig hem

På det hela var det en mycket härlig dag, ska hoppa in i duschen nu och svida om inför en eventuell utgång på bryggan

Love

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Some pics från Martinas födelsedag




Hopplösa mornar

Idag vill jag inte vara här. Önskar att jag låg nerbäddad hemma istället för att sitta på jobbet i hästskon och känna mig irriterad på allt.

Kan idag verkligen relatera hur intoxerna mår när dom skriker rätt ut, för det är precis vad jag egentligen känner för att göra. Men det går ju inte. Istället får jag måla på lite mer läppglans och tömma timurin.
Jag är så obeskrivligt illa till mods. Det känns som om jag är instängd i mig själv och jag får panik där det är för mycket folk i närheten. Vill inte vara kvar här.



Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak

Stökvak

Idag är jag utlånad till en annan avdelning i enbart det syftet att göra en patient sällskap.

Om jag ska vara ärlig kände jag mig inte överlycklig när jag fick beskedet. Men det behöver inte bli svårare än vad man gör det till, har man makten att ge lugnande kan ju detta vara ett alternativ, men eftersom att jag inte sitter på knarket så får jag använda andra knep.



Alzheimers Doris.


Steg no.1
Prata lugnt och haka på i samtal som är helt orelevanta. Det spelar ingen roll om man måste låtsas åka buss eller laga mat, man använder sin fantasi och vips så har man fått ett förtroende. 

Steg no.2
Nu när man har blivit vänner ser man till att tänka "Maslows behovstrappa". Är patienten trött, hungrig, kissnödig osv. När man sedan har täckt dessa behov borde det vara lugnt. 

Steg no. 3
Och det är det också, i ungefär 30 min, dvs. tills patienten blir orolig igen. Och då är det bara att börja om eftersom att patienten är dement och inte minns något av det som hände nyss.


Jag kommer att vara tröttast av alla ikväll.


Sushi & Lipgloss!

Idag måste ha varit den segaste dagen jag kan minnas på jobbet. Jag och Johanna hade två patienter. Den ena gick hem efter lunch och den andra lite senare. Liknande dagar hade gått långsamt på andra ställen, men på AVA går tiden oftast fort, även fast man inte har något att göra. Detta tack vare trevligt sällskap!

   


Såhär två dagar innan löning passade jag även på att köpa två läppglans på H&M och istället för att orka laga mig mat köpte jag suish till middag, igen.


Jag & Johanna efter jobbet.

Shit, jag var så trött igår att jag inte ens minns att jag postade det här inlägget.
Somnade 1930 och sov i härliga 10,5 timmar, ganska sjukt.

Va fn är dealen?!

Är hemma nu! Var på jobbet idag. Jobbade med Johanna! Har precis ätit spagetti och köttfärssås efter att ha tränat på gymmet. Tog en dusch när jag kom hem, mitt schampo luktar gott. Ska sitta vid datorn och kolla the hills ikväll. Kanske äta jordgubbar och glass. Sen går jag och lägger mig. Ska jobba a-tur i morgon och måste sova ordentligt! Men innan dess så ska jag borsta tänderna och titta på tv!


Vad fan hände?! Varför står det en dag tre omaka singelskor och hänger i omklädningsrummet?


Ibland har vi verkligen inte mycket för oss på jobbet Jag drog runt på RullisOllis ett litet tag.


Arrivederci, Homeboy!

Extra krydda i tillvaron någon?

Gårdagen blev som jag hade förutspått. Suverän bio, roligt hemma hos Björn och såklart utgång på Saluhallen.


Från klockan tolv ungefär hävdade jag att jag var på väg hem, men sällskapet var så sjukt trevligt att jag inte var på hemgång förens 03.20

Martina & Lois dansade järnet medan jag satt ute i ett sällskap med fem killar. Detta hade ju varit det perfekta upplägget för att ragga ute. Svårt och roligt. Men, eftersom att jag tycker att det är värdelöst att gå hem till någon okänd från krogen så nöjde jag mig gott och väl med några djupa samtal med killarna om dejting, bortamatcher och klädkoder.

Helt ärligt så minns jag inte speciellt mycket av det som det pratades om igår. Vet inte om det var för att jag var trött och oförmögen till att lagra mer i hjärnan eller om det är av den simpla anledningen att jag inte lyssnar när någon annan talar :p


Ett samtal gick ungefär såhär:

Pontus: Jag tycker mjukisbyxor är jävligt underskattat.
Alla andra: Va?

Pontus: Det är väldigt sexigt med ett linne och mjukisar på rätt sätt.
Anna: Hemma ja, men på på stan går det fetingbort.
Pontus: Det visar att en tjej inte bryr sig om vad andra tänker om hon har det på sig på stan.
Anna: Det visar att det antingen är en fjortis eller en kickersbrud.
Någon: Men det är okej till Ica

Anna: Min ICA är Ica hörnan, det är stan.

Minns inte riktigt detaljerna, kommer ihåg att jag vid något tillfälle
nästan får panik över blotta tanken att visa sig offentligt i mjukisar.


I förvirringen och minnesluckorna så bad jag Daniel om lite hjälp med vem som sa vad, det gick såhär:

Anna: Du, det är såhär jag minns diskussionen, kan det stämma?
Daniel: Ah, jävlar vad du kommer ihåg. Måste varit för att du inte drack upp vinet jag köpte till dig
Anna: Haha Ja
Daniel: Gjorde iofs inte patrik heller, han hällde ut det på björn.


I våran klubb värderar vi verkligen artighet och andras pengar.


Peter, Pontus, Björn, Daniel och Patrik


Pontus: Något som är väldigt osexigt är när en tjej har ett linne med öppen rygg och sen en neon*färg* BH på sig. Det är så fult!!
Alla andra förstår inte riktig beskrivningen men jag håller med. BH:ar ska helst inte synas.
Daniel: Det där är också fult
Daniel pekar nu diskret bort mot en lite större tjej som sitter vid bordet bredvid och alla stirrar.
Daniel: Varför har man en förliten BH på sig?
Någon som är påläst (förmodligen Pontus): Jag har hört att nästan alla tjejer kan gå upp en storlek i BH:ar
Anna: Om man har en mindre BH så får man ju mer push-up, drar man dessutom åt banden ordentligt så blir de tju ennu mer effekt, och BH:n åker upp sådär.
Anna och Daniel stirrar på den stora tjejen.
Daniel: När det är tjejer som har lite för mycket extra att älska och man ser groparna på ryggen genom tröjan, då är det fan inte upphetsande.
Någon (förmodligen Patrik): Jag tycker inte att det här helt lätt att knäppa upp en BH
Pontus: Det är bara att knäppa med fingrarna nästan
Daniel (mot Anna): Händer det ofta att en kille har svårt att knäppa upp?
Anna: Nej, det skulle jag nog inte påstå.
Alla tittar sympatiskt mot Partik (?)



Efter att Patrik har skrämt iväg några tjejer med sin 
närvaro kommer vi in på Borta- vs Hemma-matcher:

Anna: Jag föredrar bortamatcher, då kan man gå när man vill. 50% av gångerna går jag direkt efter och 35% går jag tidigt på morgonen, typ vid 06. Det är med andra ord väldigt sällsynt att jag stannar för frukost.
Daniel: Men det är ju bara att säga att man måste gå snart.
Anna: Mitt i natten?
Daniel: Ja, att man ska jobba tidigt eller så.
Anna: Jag fixar nog inte att köra ut någon, då är det skönare att kunna dra när man vill.
Pontus: Man ska ha någon som knackar på dörren, typ en granne eller så och säga att det är pappa, som i colareklamen.
Anna: Mitt i natten
Pontus: Ja som en överraskningsvisit.


Alla killar höll med om att det skulle fungera, jag är fortfarande skeptisk.


Kvällens högpunkt sker vid 00 Dragrbrunn/Vaksalagatan när vi snylltar kaffe av livets ord:

Pontus: Kaffe är livets krydda.
Livets ord snubbe: Vet du vem som kan ge dig lite extra krydda i tillvaron?


Jag kunde självklart inte låta bli att vräka ur mig något smart och fräckt .


Auf Wiedersehen

Hungover

Som vanligt en lördag är jag bakfull och trött.

Gårdagen bjöd på roligheter med middag med Martina hos mig
och sedan dök min kusin Fredik upp med sina vänner Niclas och Micke.
Kvällen avslutades lite för hårt på BJ och således svor jag över hur onödiga de där sista fyra glasen var när jag vaknade med sprängande rödvinshuvudvärk.
Men det var mycket trevligt folk där. Bland annat Johannes med armé och Nicklas var särskilt roliga att träffa! För att inte tala om det förträffliga umgänget jag var där med ;)


Efter två alvedon och lite kaffe tog jag mod till mig och kollade mobilen efter fyllesamtal och fyllesms, jag brukar ju vanligen inte göra bort mig på den fronten och hade även klarat mig fint.

Martina hade dock skickat ett ganska roligt sms:
"Vart tog du vägen? Du kan ju inte lämna mig här med ditt ex och hans nya tjej.."
Lite hårt gjort av mig. Men ännu roligare gjort av henne. Det är ju bara att gå om det blir stelt, eller? :)

Sms:ade lite med Björn också:
Björn: Tja. Jag är hemma va gör ni?
Anna: BJ.. kom.
Björn: No way bj ;)
Björn: Meh. Kom hit och drick vin ist.
Anna: Okej babe

Jag undrar om Björn fortfarande sitter och väntar på oss?

Ska springa iväg till ICA nu och panta lite burkar och handla mat. Ska grilla med Syster ikväll och sedan ÄNTLIGEN se Harry Potter och halvblodsprinsen, jag vet att det är supernördigt men jag bryr mig inte ♥ ihh!
Efter bion är det dags att börja dricka igen hos Björn, vilket förmodligen kommer sluta i utgång på Saluhallen.

XOXO

Otursdag.

Åh vilken jobbig dag jag har haft! Okej så hemsk har den inte varit men den började verkligen inte bra.

Det var som om att jag redan igår kände på mig att något inte skulle bli bra idag. Vid halv tiotiden (pm) skrev jag upp dagagendan på armen, vilket jag aldrig brukar göra.

Kvart i fem på morgonen vaknar jag och tänker: "äh, det är ingen idé att gå upp än, jag sover en timme till, skit bra!" Förutom att jag inte sov en timme till utan två och en halv. Johanna (som jag skulle jobba med) skickade ett sms "vakna, vakna!" Och sen ringde hon. Och söt som hon var så sa hon "tat lugnt", vilket jag självklart inte gjorde.
Kom i alla fall trött och kaffesugen till jobbet lite rufsig i håret 45 minuter sent. Och självklart för att göra det hela lite värre inleder jag dagen med att göra illa mig, genom att få en fotgavel, en metallställning och annat mos rätt på fingret. Det gör galet ont, är svullet och lite långsamt, ja långsamt. Kirti (en av våra duktiga läkare) tittade på det och sa att det nog var stukat och att jag borde undvika fingerkrok i en vecka.


Men efter det flöt dagen på ganska bra. Jag satt till och med ute i solen och stekte lite under rasten.
Efter jobbet gick jag och fikade med Inez och hennes vän med sambo. Mycket trevlig människor!
På vägen hem ringde sedan mamma och frågade om vi skulle åka och hämta min dator, vilket jag inte bangade på så nu har jag den här! Vågar äntligen installera vilka program jag vill och göra precis vad jag vill. Wii
!


Nu håller jag på och tvättar för fullt (helt enligt tidsplanen), men det återkommer jag till another day.

Kökslampan del 2

Kan nu offentliggöra att jag har fått hjälp med min kökslampa. (men tack alla ni okända människor som erbjöd sig att hjälpa till, och till mina vänner, förutom Björn. Stort tack för att ni erbjöd er..?)

Det var min kusin Fredrik som hjälpte mig och han behövde varken middag eller vin. Jag ska iof bjuda på lunch imorgon och sen så ska vi dricka a lot of wine på fredag!

OCH han frågade om det skulle vara något mer han kunde hjälpa mig med. "Typ dom här kartongerna.." Ska ordna det där, snart.. öhm.
Min kusin a.k.a. "The handy man".


Tillägnar Emil en rad som är en riktigt fant astiskt vän! Nu har vi våran lilla bok att skriva i när jag försvinner till hösten.
Emil laddar upp med dubbelportion pasta :D

Jag behöver en man.

Nu har lampan i mitt kök gett upp.

I ungefär två månader har den flimrat till och från när man har tänt den, men den har inte varit så dålig så att jag har orkat gjort något åt det.
Men nu har det lagt av helt och hållet. Och den måste fixas, om det nu är glödlampan som är slut eller vad det är. Och jag gjorde ett försök, plockade fram en stol  och tänkte ta tag i det, men jag når inte upp! Jag är endå ganska lång men tydligen inte tillräckligt. Detta måste ju vara baksidan av att vara singel, glöm ensamna nätter och middagsångest. Jag måste sitta i mörkret och äta bara för att jag är singel, snacka om hårt.

Så vad söker jag?
Jo, en man som är 180+ lång
(ja, en kvinna som är så lång och kan laga lampor duger ju också)
och är villig att hjälpa mig.

Och vad erbjuder jag?
En middag och lite vin kanske?

Intresserad?
Hör av dig hur du vill, bara jag får hjälp!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Och ja, har nu sett 1½ säsong The Hills, och är nu fast. Oh Crap!

Söndag..

Jaha, ännu en helg har gått och jag sitter i min soffa lite småbakis och hungrig.
Det finns nästan inget i min kyl förutom ketchup, chokladsås och flytande margarin, kanske någon lingonsylt och en tub tomatpurré.

Så vad gör man? Jo man beställer pizza på onlinepizza.se. Hur fantastisk är inte den affärsidén? Det är ju utmärkt!

Så istället för att duscha, klä på sig, springa alla fyra trappor ner, ta sig till den närmaste restaurangen som har öppet en söndag vid lunchtid (vilket inte är det lättaste), för att sedan sitta och läsa om kronprinsessan och Daniel i femton minuter tills pizzan är klar. Därifrån ska man sedan ta sig hem igen, gå alla fyra trappor upp och sen äntligen äta maten som vid det här lagret har blivit kall. 

Istället för att göra sig besväret med den långa resan så får man nu maten, fortfarande varm, fram till dörren. Genialiskt! Och det finns såklart inte bara pizza heller. Om man känner för det kan man vara nyttig och beställa en sallad eller kanske en lasagne.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Gårdagen då? Jo det bjöds på fest igen.
Kvällen startade med att jag sminkade om mig tre gånger och bytte kläder säkert 20 gånger. Jag nöjde mig tillsist med ett linne från Mango, en svart baskjol, svarta ski pant leggings och självklart stilettos.



Sedan ringde jag taxi och begav mig till Luthagen hem till Accy för att förfesta. Efter en timmes snack om de senaste killhistorierna, dök Amanda upp. Nu plockades middagen äntligen fram (egentligen var det snacks, men jag hade inte ätit något sedan lunchtid), Riktigt hippt och helt säkert efter någon diet, bjöds det på morot- och gurkstavar. Mättande och nyttigt. Om man nu hade skippat rödvinet och dipsåserna.

 
Dans på platina
Tre timmar senare satt vi inte i en ny taxi utan vi tog en promenad, vilket egentligen är helt logiskt, eftersom att det är sommar och ganska nära. Ytterligare efter en kvart var vi inne på Saluhallen. Jag promotade för Housegolvet, Accy och Amanda ville vara på det lilla. Det gjordes en kompromiss, och vi alla var i slutet rörade överens om att jag hade rätt. ;)



Jag tänkte egentligen skriva ett inlägg om hur det är att vara singel och att vara ute på krogen. Men allt fotoshopande tog död på mig. Ska lägga mig i soffan och ge The Hills ett ärligt försök istället, men återkommer garanterat till de ämnet igen.

Kärlek!

På efterfrågan;

Nu börjar jag om på nytt. Jag öppnar upp min blogg igen, för alla som bryr sig, och för mig själv. För att jag skall kunna se tillbaka och minnas det jag har gjort, fotograferat och skrivit.
Men, bloggen är även för er, mina vänner och mina fans (stryk det sista), för det är även en del av era liv.


Men vart börjar man när man ska ta upp något som man avslutade för flera år sedan. Jag tror att det är enklast om jag gör en punktlista på några av de stora händelserna:
  • Jag gick äntligen klart skolan, och jag gjorde det rejält också. Med hyfsade betyg med andra ord. Ja, och när jag säger att jag har gått klart skolan så menar jag grundskolan och gymnasiet. Universitetet ligger i min framtid men jag återkommer till det senare..
  • Jag och Johannes höll ihop i fyra år (!) efter det gjorde vi slut och nu är vi vänner. Vilket inte är det vanligaste bland ex, men vi fixar det bra. Ibland..
  •  Michael Jackson gick bort den 06/25/09, Det har ju verkligen inte så mycket med mitt liv att göra. Men att vara den enda som inte nämner något om det i sin blogg känns konstigt, och ibland behöver ju jag också få vara lite mainstream och känna mig som alla andra. Jag skulle kunna prata på i flera sidor om den här händelsen, men jag nöjer mig med att spotifya MJ dagligen.

  • Jag flyttade hemifrån! Gick och köpte mig en etta på 43kvm på Kungsgatan och jag trivs bra. Det står visserligen "några" kartonger kvar längst en vägg, men det är åt rätt riktning. En soffa är nu inköpt och några vänner får ibland komma över på ett glas vin, igår var det Martina som hälsade på.
  • Jag slutade röka! Att nämna det som punkt fem är nästan lite skamligt, men nu blev det som det blev. Jag orkar inte tjata så mycket om det här. Men jag gjorde det i alla fall. Och nu är jag fet och mår toppen. Öhm.
  • Jag arbetade i två år (arbetar just nu kvar men tar tjänstledigt i höst, återkommer som sagt till det sena
    re..) som undersköterska på AVA (akutvårdsavdelningen) på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Så mycket jag har varit med om och har fått sett är svårt att sammanfatta de senaste två åren, men jag har fått otroligt mycket livserfarenhet och har utvecklats i min person. Här har jag även fått lära känna en bunt med fantastiska människor! Och med dem även deras fantastiska vänner.
  • Jag kom in på Fashion Studies FC på SU.Och det är det jag kommer att göra i höst. Bor kvar i Uppsala tills vidare och pendlar till Stockholm för att gå i skolan. Helt fantastiskt och lite långt borta just nu. Men om 1½ månad blir det verklighet och vardag! Det kommer bli fantastiskt roligt! Kolla in vad jag ska göra i höst på: http://www.fashion.su.se/

Nu känner jag att jag har sammanfattat de senaste åren rätt hyffsat och tänker därför avsluta här för den här gången.


Bjuder även på en liten bild från gårdagen som avslutning
(otroligt synd att min kjol från topshop - i London såklart. inte syns):
Måste ju också tillägga att jag måste ha Sveriges rakaste hår.
Det var lockat med en massa hårspray,
sen låg det sådär efter en timme. :/


Det är dags att välja ut en outfit för ikväll och hälla i sig lite kaffe, för ja, ikväll är det lördag och jag är ledig!

RSS 2.0